13 december 2016
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Organisator: Emerce

Emerce eFinancials

Logo eFinancials

Wat is de invloed van de laatste ontwikkelingen op de financiële sector? Hoe zet je nieuwe kansen naar jouw hand? En wat doen grote internationale spelers eigenlijk, en hoe succesvol zijn startups en challengers in de markt? Dat hoor je van o.a. Rabobank, ABN AMRO en Lunar Way tijdens Emerce eFinancials op 13 december.

Programma

Emerce eFinancials staat in het teken van de future of finance. Hoe ziet deze toekomst eruit en hoe bereid je erop voor? De volgende sprekers helpen je op weg:

  • Ken Villum Klausen van Lunar Way gelooft in makkelijk, persoonlijk en mobiel-gedreven bankieren. Hoe je dit doet en op welke trends en ontwikkelingen je in moet spelen, deelt hij tijdens zijn presentatie met je.
  • Jay de Groot van Moven zette met een app, bankkaart en telefoonsticker voor contactloos betalen de bancaire sector flink op z’n kop. Niet consumenten, maar banken zijn de klant, aldus Jay. Tijdens zijn presentatie geeft hij zijn visie op innovatie in de financiële sector en de bank van de toekomst.
  • Roland Booijen van ABN AMRO deelt welke innovatieve trends hem aan het denken zetten en hoe ABN AMRO haar organisatie verandert om sneller op veranderingen en ‘FinTech’ in te kunnen spelen. Wordt hun ‘FinTech’-strategie “vechten tegen de concurrentie” of samenwerken?
  • Harrie Vollaard van Rabobank stelt je voor aan vijf startups binnen de financiële sector. Deze bedrijven van de toekomst stellen zichzelf vervolgens razendsnel voor, waarna een jury ieder initiatief onder de loep neemt.

Benieuwd wie er nog meer komen spreken? Bekijk het programma.

Ontmoeten & netwerken

Niet alleen je kennis, maar ook je netwerk uitbreiden? Op eFinancials ontmoet je naast het hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen, ook verschillende online professionals van banken, verzekeraars en financiële dienstverleners. Kom je ook?

Korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting Emerce eFinancials bezoeken! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entree. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >

Geef uw mening