3 november 2016 11:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: Logistiek als marketingtool

thuiswinkel webinar

Steeds meer en ruimere leveringsmogelijkheden en een klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is. Consumentenverwachtingen blijven groeien, maar hoe zorg je zonder torenhoge kosten en uitmuntende expertise voor een goed logistiek proces? Business partner Jet Verzendt vertelt tijdens de Thuiswinkel Webinar op 3 november hoe je gemakkelijk en succesvol je logistiek optimaliseert.

Herhaalaankoop dankzij optimale logistiek

Voldoen aan de wensen van de consument kan conversieverhogend werken en past in een optimaal logistiek proces. Gerard den Bakker, Business Development Manager bij Jet Verzendt, geeft tijdens de webinar een aantal tips hoe je met (redelijk eenvoudige) logistieke services je merk kunt versterken en ervoor kunt zorgen dat de klant een herhaalaankoop doet. Wil jij je klanttevredenheid vergroten door logistieke verwachtingen te overtreffen? Meld je aan voor de webinar!

Exclusief voordeel: on-demand terugkijken

Geen tijd op 3 november? Geen probleem, leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen de webinar gratis terugkijken via Mijn Account. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!  Kijk de webinar gratis on-demand terug.

Show what you know en ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register.Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Wil jij weten hoe je met logistiek hogere conversie en klanttevredenheid kan scoren? Volg dan op 3 november om 11.00 uur gratis de Thuiswinkel Webinar: logistiek als marketingtool.

Schrijf je nu in!


Geef uw mening