3 november 2016
Locatie: Sanoma HQ, Hoofddorp
Organisator: Emerce & Sanoma

Emerce eHome & Deco 2016

Banner emerce ehome en decoEen webshop succesvol combineren met de fysieke winkel; hoe doe je dat? Hoe creëer je de juiste customer experience over alle kanalen heen? Hoe zorg je ervoor dat je op de juiste momenten in de customer journey in contact ben met je klanten? En hoe zet je content en social media optimaal in om online een loyale groep fans te creëren? Tijdens de vierde editie van eHome delen de meest innovatieve woon- en interieur retailers, merken en experts uit binnen- en buitenland hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten.

Inspiratie

Tijdens de circa 20 sessies ontdek je op welke manier innovatieve retailers en brands hun website succesvol transformeren van inspiratiekanaal tot verkoopkanaal. Hoe hebben zij technologische innovaties aangegrepen om zich te kunnen onderscheiden in deze concurrerende markt? En op welke manier weten zij hun klanten aan zich te binden als ware fans?

Onderwerpen

eHome 2016 biedt de beste cases op het gebied van omnichannel beleid, branding, user experience, de ideale customer journey, touchpoint strategie, cross channel beleid, social, mobile, cross border mogelijkheden, online veiligheid, wetgeving, technologische innovaties als 3D toepassingen, actuele marktcijfers en toekomstvisies.

Learnings

Met behulp van resultaten uit recente onderzoeken, inzicht in de nieuwste technologische innovaties en de beste omnichannel voorbeelden voor een optimale klantervaring ben je klaar voor the next step in online home shopping.

Ontmoeten en netwerken

eHome & Deco biedt know-how en best practices op het gebied van e-commerce voor retailers, brands en fabrikanten op het gebied van wonen, huis en interieur.
Meer dan 200 professionals, verantwoordelijk voor e-commerce van onder andere woon- en interieurwinkels, bouwmarkten, tuincentra, merken, groothandel, keukenzaken, badkamerspecialisten, en webshops, komen samen op eHome & Deco 2016.

Thuiswinkel.org korting voor leden en business partners

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting Emerce eHome & Deco bezoeken! Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entree. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >