18 januari 2017 - 19 januari 2017 10:00 - 17:00
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Organisator:

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste e-commercevakbeurs in de Benelux. Het is het enige vakevenement dat zich specifiek focust op e-commerce. De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commercesucces. Op de Webwinkel Vakdagen, waar Thuiswinkel.org partner van is, staan meer dan 250 toeleveranciers van webwinkels, waaronder zo’n 50 business partners van Thuiswinkel.org. Kom je ons opzoeken op onze stand?

Wij helpen je op weg

Bezoek onze stand en laat je informeren over de voordelen van het lidmaatschap voor jouw webshop. Je kunt bij ons terecht voor vragen over het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, de Thuiswinkel Waarborg Reviews, juridische kwesties, belangenbehartiging en meer. De Webwinkel Vakdagen zijn gratis te bezoeken. 

Nadert het einde van online winkelen?

Ben jij klaar om je te onderscheiden in e-commerce? Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, verrijkt je tijdens zijn presentatie op de Webwinkel Vakdagen graag met zijn visie op de toekomst van retail in een wereld die altijd verbonden is. Bezoek zijn presentatie, die gebaseerd is op zijn onlangs verschenen boek ‘Het einde  van online winkelen’, op de tweede dag van de beurs, namelijk op donderdag 19 januari 2017 om 11:45 in Keynotezaal A.

Wat komt er op ons af?

Al vanaf mei dit jaar zijn de meer dan 450 experts van ShoppingTomorrow druk met hun onderzoek naar de ontwikkelingen van consumentengedrag, technologie en de (internationale) markt. Dit alles met als doel voorbereid de toekomst tegemoet te gaan. Wat komt er op ons af? De resultaten van het onderzoek zijn te lezen in het derde ShoppingTomorrow-boek dat tijdens de Webwinkel Vakdagen gelanceerd wordt. Daarnaast zullen de verschillende expertgroepen hun bevindingen van een jaar onderzoek tijdens de beurs presenteren. Ook zal programmamanager Jorij Abraham zijn belangrijkste lessons learned van 4 jaar ShoppingTomorrow delen. Bezoek zijn presentatie op de eerste dag van de beurs, namelijk op woensdag 18 januari om 11:00 in Keynotezaal B.

Aantrekkelijke beurskorting op aanvraag lidmaatschap

Speciaal voor onze standbezoekers hebben we een beurskorting van €75,- op aanvraag van het lidmaatschap. Op onze stand ontvang je meer informatie over de beurskorting en voorwaarden. Wij verwelkomen je graag!

Gratis registratie

De webwinkel Vakdagen zijn na registratie gratis te bezoeken. Kom je ook? Registreer je nu via www.webwinkelvakdagen.nl

5 PE-punten in e-Academy Register

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven in het e-Academy Register biedt de Webwinkel Vakdagen nog een extra voordeel: je kunt er 5 Permanente Educatie (PE)-punten mee verdienen! Nog niet aangemeld in het e-Academy Register? Meld je aan en verdien meteen je eerste 5 PE-punten op de Webwinkel Vakdagen.

Business partners Thuiswinkel.org ontvangen 10% korting per m2 standruimte

Naar de website >