18 januari 2017 - 19 januari 2017 10:00 - 17:00
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Organisator:

Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste e-commercevakbeurs in de Benelux. Het is het enige vakevenement dat zich specifiek focust op e-commerce. De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commercesucces. Op de Webwinkel Vakdagen, waar Thuiswinkel.org partner van is, staan meer dan 250 toeleveranciers van webwinkels, waaronder zo’n 50 business partners van Thuiswinkel.org. Wijzelf staan er natuurlijk ook. Kom je ons opzoeken op onze stand?

Programma

Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je diverse praktische lezingen van de ShoppingTomorrow-expertgroepen en bekende keynotes bijwonen. De experts geven je bijvoorbeeld direct-toepasbare tips en succesvolle (e-)commerce-oplossingen die bijdragen aan de verbetering van je bedrijf. Daarnaast geven tijdens de keynote-sessies bedrijven als TopVintage, Domino's en Greetz je een kijkje in de keuken en praktische tips. Bekijk hier het volledige programma.

Gratis registratie

Kom jij ook naar de Webwinkel Vakdagen? Schrijf je nu gratis in!

5 PE-punten in e-Academy Register

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven in het e-Academy Register biedt de Webwinkel Vakdagen nog een extra voordeel: je kunt er 5 Permanente Educatie (PE)-punten mee verdienen! Nog niet aangemeld in het e-Academy Register? Meld je aan en verdien meteen je eerste 5 PE-punten op de Webwinkel Vakdagen.

Naar de website >

Geef uw mening