6 oktober 2016 11:00
Locatie:
Organisator:

Thuiswinkel Webinar: haal meer rendement uit Instagram

Thuiswinkel webinars

Wil jij alles weten over de voordelen van Instagram voor jouw webshop, hoe je effectief kunt adverteren en wat de kansen van een Instagram-bedrijfsprofiel zijn? Zet dan Thuiswinkel Webinar ‘Instagram voor bedrijven’ van donderdag 6 oktober in je agenda.   Om 11.00 uur geeft  business partner Tribal praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt met Instagram. Kijk je mee?

Facebook en Twitter zijn waarschijnlijk al standaard kanalen in je online marketingmix, maar ook Instagram wordt nu steeds interessanter voor zakelijk gebruik. Instagram is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen social mediaplatform. Wist je dat maar liefst 2,1 miljoen Nederlanders gebruik maken van Instagram?

Instagram bedrijfsprofielen

Het bedrijfsprofiel is een nieuwe ontwikkeling op Instagram, maar wat kun je met zo’n Instagram-bedrijfsprofiel en welke kansen biedt het jouw bedrijf? Pim Brans, SEA consultant bij Tribal, vertelt tijdens de webinar wat de voordelen zijn van Instagram voor bedrijven. Hij legt daarbij uit hoe je rendement haalt uit de voordelen van Instagram en de bedrijfsprofielen. Wil jij zijn verhaal horen? Volg de webinar!

Exclusief voordeel: on-demand terugkijken

Kun je 6 oktober niet, maar wil je wel Instagram-tips? Geen probleem, leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen de webinar gratis terugkijken via Mijn Account. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!  Kijk de webinar gratis on-demand terug.

Show what you know en ontvang 1 PE-punt voor het e-Academy Register

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register. Schrijf je gratis in voor het register en maak je expertise zichtbaar.

Meld je gratis aan

Wil jij rendement halen uit Instagram? De webinar is voor iedereen gratis te volgen op 6 oktober om 11.00 uur.

Schrijf je nu in!