15 september 2016 - 12 december 2016
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Arnhem, Hilversum
Organisator: Thuiswinkel e-Academy

Talent Circle Digital Organization

Je werkt een aantal jaren als hr-manager, changemanager of lijnmanager in een e-commerce-organisatie en er ligt een complexe ontwikkelopdracht op je te wachten. Want hoe implementeer je agile werken effectief binnen de gehele organisatie? Hoe krijg je traditionele werknemers naar een digitale werkwijze? Of hoe bereikt jouw organisatie een volgende fase in digitale volwassenheid? Volg de Talent Circle Digital Organization en ontmoet gelijkgestemde changemanagers van andere e-commercebedrijven.

Peer-to-peer learning voor en door toptalenten

In een stapsgewijs intervisieprogramma onder begeleiding van een expertcoach bepaal je de koers van jouw organisatieverandering en bespreek je de te nemen hindernissen. Want in een interactieve setting leren van organisaties die in een soortgelijk proces verkeren, is de doelstelling van deze Talent Circle. Wil jij jouw organisatie helpen digitaal volwassen te worden? Sundio Group (o.a. van Sunweb, GOGO), Greetz en ECI.nl doen al mee. Jij ook?

Korting voor leden en business partners

Voor een investering van €1.895,- (ex btw), €1.495,- voor leden of €1.695,- voor business partners van Thuiswinkel.org kun je deelnemen aan een Talent Circle. Neem nu een optie, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.
Bekijk het programma
Paul Blok - expertcoach Digital Organization: "Je digitale organisatie op orde brengen binnen jouw e-commerce ambities".