22 september 2016
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Organisator:

Shopping Today

Logo Shopping Today

 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Elke dag komen er nieuwe ontwikkelingen bij, maar welke zijn relevant voor jou als webshop? Daar helpt Shopping Today je mee. Op 22 september geven nationale en internationale keynotes je praktische tips waar je morgen mee aan de slag kunt. Zo kun je vandaag leren en morgen presteren.  Als lid of business partner van Thuiswinkel.org ontvang je bovendien 1 gratis kaart, dus meld je snel aan!

Of je nou producten of diensten verkoopt, net bent begonnen of al een paar jaar meedraait, content marketeer of financieel directeur bent bij een pure player of multichannel onderneming: Shopping Today biedt jou interessante kennissessiesen praktische cases op jouw niveau en interessegebied. Filter het programma op het onderwerp van jouw keuze en stel zo je persoonlijke programma samen! 

Waarom jij Shopping Today niet mag missen!

eAcademy 5 PE-punten logo
  1. Stel je persoonlijke programma samen uit meer dan 40 praktische cases en diepgaande kennissessies
  2. Krijg vandaag praktische tips waar je morgen meteen mee aan de slag kan
  3. Netwerk met 1000+ andere e-commerce professionals
  4. Wordt toekomstproof met de hulp van de experts van ShoppingTomorrow
  5. Verdien 5 PE-punten en maak jouw kennis zichtbaar met Thuiswinkel e-Academy

Gratis kaart voor leden en business partners

Wil jij vandaag aan de slag om je webshop succesvoller te maken en voor te bereiden op de toekomst? Kom dan naar Shopping Today op 22 september 2016! Leden en business partners van Thuiswinkel.org ontvangen 1 gratis kaart (t.w.v. €350,-) per bedrijf en korting op de extra toegangskaarten. Bestel je gratis kaart!

Business partner ontbijt

Business partners van Thuiswinkel.org kunnen de dag goed te beginnen met het business partner ontbijt. Van 08.00 tot 09.25 is er ruim de tijd om bij te praten met oude bekenden en om nieuwe contacten te leggen. Kun je niet aanwezig zijn bij de ontbijtsessie? Laat het even weten via .

Naar de website >