8 september 2016
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Organisator:

Emerce eFashion

efashion logo

What’s next in online fashion? Jaarlijkse update over succesvol online marketing en e-commerce beleid in de fashionbranche. 

Over eFashion 

eFashion is hét congres voor decision makers en professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Het is tevens het netwerkevent van het jaar binnen de online fashion industrie. Hoe creëer je de ideale online experience? Hoe verhoog je conversie? En hoe bouw je een sterk brand online? Tijdens de zesde editie van eFashion delen de meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten. Met behulp van resultaten uit recente relevante onderzoeken, inzicht in de nieuwste technologische innovaties en de beste multichannel voorbeelden voor optimale klantervaring ben je klaar voor the next step in online shopping.

Programma

Bekijk hier het programma van Emerce eFashion 2016

Voor wie?

eFashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashionbranche.

Korting voor leden en business partners van Thuiswinkel.org

Leden en business partners van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar eFashion. Reserveer je ticket hier, kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met €100 korting)’ en ontvang €100,- korting op je entreeticket. De kortingscode is al voor je ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ te klikken.

Naar de website >