5 april 2016 11:00 - 12:00
Locatie:
Organisator: Thuiswinkel.org

Thuiswinkel Webinar: Datalek… Hoe voorkom je hoge boetes?

Thuiswinkel Webinar

Je denkt misschien dat data en veiligheid saai en onbelangrijk zijn voor het runnen van een webwinkel. Think again! Een datalek is namelijk nooit 100% te voorkomen en je bent verplicht om een datalek te melden. Wanneer, bij wie en hoe? Volg de Thuiswinkel Webinar op 5 april 2016: ‘Datalek ... hoe voorkom je hoge boetes?’

Meld je gratis aan

Hoe voorkom je hoge boetes?

Lekt er data en houd jij je niet aan de nieuwe Meldplicht Datalekken? Dan riskeer je een boete die kan oplopen tot € 820.000 of 10% van de jaaromzet – pér overtreding. De webinar over datalekken is een gratis online workshop voor alle webwinkeliers. Leer op 5 april om 11:00 alles over de Meldplicht Datalekken door experts Peter Kager (Juridisch adviseur bij ICTRecht) en Elaine Oldhoff (Beleidsmedewerker bij Thuiswinkel.org). Je kunt live direct je vragen stellen. 

Tijdens de webinar leer je:

  • Wat is een datalek? We bespreken ook relevante voorbeelden.
  • Wanneer moet je dit melden aan de toezichthouder (en wanneer aan betrokkenen)?
  • Hoe moet je dit melden?
  • En wat spreek je af met jouw leveranciers die ondersteunen bij data- en persoonsgegevensverwerking? Wij geven praktische tips.

Aanmelden

De webinar is voor alle webwinkeliers gratis te volgen. Meld je hier gratis aan

Gratis voor leden: on-demand versie

Bekijk de webinar on-demand terug! Vergeet niet in te loggen als lid van Thuiswinkel.org of als business partner. Zo kun je je kennis bijspijkeren op het moment dat het jou uitkomt!

Ontvang gratis PE-punten

Thuiswinkel Webinar is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Registreer je dus voor de webinar en ontvang 1 Permanente Educatie (PE)-punt voor het e-Academy Register! Schrijf je hier in voor het register en maak je expertise zichtbaar!