14 juni 2016
Locatie: Hotel Van der Valk, Almere
Organisator:

Logistiek en E-commerce

Logo logistiek en ecommece

Hoe bedien je de veeleisende consument logistiek gezien?

De enorme e-commerce groei biedt jou als online retailer waarschijnlijk complexe logistieke uitdagingen. De keuzes die je maakt op het gebied van voorraadbeheer, warehousing, retourstromen en koppelingen tussen het bestelsysteem, orderverwerking en -picking bepalen voor een groot gedeelte het succes van jouw webwinkel. Hoe kunt je het logistieke proces zo efficiënt en effectief mogelijk organiseren? Tijdens de Vakdag Logistiek & E-commerce helpen diverse logistiek experts van toonaangevende e-commerce ondernemingen je met deze en andere actuele vragen.

Tijdens Logistiek & E-commerce op 14 juni 2016 in Van der Valk Hotel Almere bespreken diverse logistiek experts van toonaangevende e-commerce ondernemingen deze en andere actuele vragen met jou.

Voordeel voor leden en business parnters van Thuiswinkel.org

Leden van Thuiswinkel.org profiteren van €100 korting op de entreeprijs.

Business partners van Thuiswinkel.org (pakket I) krijgen 1 gratis toegangskaart voor het Logistiek & E-commerce event óf het Online Betaal Congres. Waar ga jij naar toe? Meld je aan voor het Logistiek & E-commerce event door een mail te sturen naar: . Zet in de mail in ieder geval de bedrijfsnaam, je voor- en achternaam, functie en e-mailadres.

Naar de website >