20 januari 2016 - 21 januari 2016
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Organisator:

Webwinkel Vakdagen

WWVD 2015 sfeerimpressieWil jij 2 dagen ideeën opdoen om jouw online rendement te optimaliseren, je laten inspireren door topsprekers en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Kom dan naar de Webwinkel Vakdagen op 20 en 21 januari in Jaarbeurs Utrecht, waar Thuiswinkel.org partner van is! Vergeet daarbij niet een bezoekje te brengen aan onze stand (nummer A30).

Programma

Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je diverse praktische lezingen van de ShoppingTomorrow-expertgroepen en bekende keynotes bijwonen. De experts geven je bijvoorbeeld direct-toepasbare tips en succesvolle (e-)commerce-oplossingen die bijdragen aan de verbetering van je bedrijf. Daarnaast geven tijdens de keynote-sessies bedrijven als Facebook, Google en Bol.com je een kijkje in de keuken en praktische tips. Bekijk hier het volledige programma.

Win: één jaar gratis certificering (t.w.v. €390,-)

Ook op de beursvloer valt genoeg te leren: ruim 250 e-commerceleveranciers en –professionals helpen jou met het optimaliseren van je online rendement. Je kunt tips inwinnen op alle gebieden: van marketingoplossingen tot internetveiligheid en recht. Doe je dit bij de business partners van Thuiswinkel.org, dan maak je bovendien kans op één jaar gratis certificering (t.w.v. €390,-)! Wil jij hier kans op maken? Doe dan mee met de Business Partner Bingo!

Gratis registratie

Kom jij ook naar de Webwinkel Vakdagen? Schrijf je nu gratis in!

5 PE-punten in e-Academy Register

Voor iedereen die zich heeft ingeschreven in het e-Academy Register biedt de Webwinkel Vakdagen nog een extra voordeel: je kunt er 5 Permanente Educatie (PE)-punten mee verdienen! Daarnaast maak je ook meteen kans op de Beeckestijn-opleiding post-hbo Digital en Online Marketing (t.w.v. €3.250,-)!

Nog niet aangemeld in het e-Academy Register? Meld je aan en verdien meteen je eerste 5 PE-punten op de Webwinkel Vakdagen.

Naar de website >