27 mei 2015
Locatie: Equens in Utrecht
Organisator:

Informatiesessie eID

Voor de Retailagenda oriënteert Thuiswinkel.org zich op een eID (ofwel: online identificatie) pilot bij omnichannelwinkels in 2 gemeenten en bij webwinkels. Online identificeren is voor élke webshop interessant. Daarom organiseert Thuiswinkel.org op 27 mei 2015 een informatiesessie over eID speciaal voor webwinkels.
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan veilige en privacy-vriendelijke middelen waarmee zij zich online kunnen identificeren. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en dit jaar zal er al veel mogelijk zijn op het gebied van online identificatie.

Speciaal voor webwinkels 

De informatiesessie op 27 mei 2015 is speciaal gericht op webwinkels en biedt inzicht in de mogelijkheden en de voordelen van het gebruik van online identificatiemiddelen. Dit is meteen een uitgelezen kans voor webwinkels en middelenleveranciers om elkaar te vinden op basis van vraag en aanbod.

Tijd: van 14:00 uur tot ongeveer 17:30 uur 
Locatie: Equens, Eendrachtlaan 315 in Utrecht. Een routebeschrijving vind je op de website.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor de informatiesessie of wil je graag meer informatie over eID? Neem dan contact op met Elaine Oldhoff, beleidsadviseur Consumentenrecht & e-Privacy via .