18 januari 2017
Locatie: Media Plaza, Utrecht
Organisator:

Nieuwjaarsreceptie en ALV Thuiswinkel.org

Champagne glazen

Kom jij met ons en ruim 400 gasten uit de e-commercebranche proosten op een succesvol nieuw e-commercejaar? Aansluitend aan dag 1 van de Webwinkel Vakdagen organiseert Thuiswinkel.org in Media Plaza (boven de Jaarbeurs) de Nieuwjaarsreceptie met als thema ‘Boek succes in 2017’. Zo kun je jouw bezoek aan de beurs afsluiten met een inspirerende keynote én spetterende netwerkborrel. Kom je ook? 

Het einde van online winkelen

Is het einde van online shoppen nabij? In zijn boek ‘Het einde van online winkelen’ neemt Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org, de e-commercewereld onder de loep. Zijn bevindingen, ontdekkingen en conclusies deelt hij met je tijdens zijn college tour-lezing. Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor kun jij al je vragen stellen aan Jorij Abraham, programmamanager Shopping Tomorrow, Paul Nijhof, de beoogde nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org en natuurlijk Wijnand Jongen.

Programma Nieuwjaarsreceptie

17.00 uur Ontvangst Nieuwjaarsreceptie
17.30 uur Opening en welkom door Ed Nijpels, voorzitter Thuiswinkel.org
17:45 uur Collegetour onder leiding van Ronnie Overgoor, met Paul Nijhof, de beoogde nieuwe voorzitter van Thuiswinkel.org, Jorij Abraham, programmamanager van ShoppingTomorrow en Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org en auteur van ‘Het einde van online winkelen’
18.30 uur Hapje, drankje en netwerken met e-commerce vakgenoten
20.00 uur Einde

De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org.

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie vindt de besloten ledenvergadering plaats. Onder voorzitterschap van Ed Nijpels informeren we onze leden over de financiële resultaten van de vereniging en geven we een update van onze activiteiten op onder andere het gebied van belangenbehartiging en onderzoek. 

15.00 uur Ontvangst 
15.30 uur Start Algemene Ledenvergadering
17.00 uur Einde ALV, start Nieuwjaarsreceptie

De Algemene Ledenvergadering (ALV) is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org.

Aanmelden

Wil jij er 18 januari bij zijn? Neem contact met ons op via en vermeld hierbij je naam, bedrijf en e-mailadres.

 

Logo's sponsors nieuwjaarsreceptie  
De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners, stakeholders en genodigden van Thuiswinkel.org en de ALV is exclusief voor leden van Thuiswinkel.org.