Business Partner
Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org verklaart hierbij dat:

Yippie B.V.

business partner is van de belangenvereniging Thuiswinkel.org


Yippie B.V. is een geregistreerd business partner van de belangenvereniging Thuiswinkel.org

Wat houdt het business partner programma van Thuiswinkel.org in:


Business partners zijn:
 • Ondernemingen die diensten of producten leveren aan webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org
 • Dé preferred suppliers van de thuiswinkelbranche
 • Herkenbaar aan het business partner logo
 • Aantoonbaar betrokken zijn bij bedrijven die producten en diensten verkopen op afstand (internet) aan consumenten
 • Hebben succesvol de aanvraagprocedure doorlopen, d.w.z. de jaarrekening is goed gekeurd met het oog op continuiteit en professionaliteit. Ook moeten er positieve referenties afgegeven worden
 • Een business partner is geen lid van Thuiswinkel.org
 • Het business partnerprogramma telt inmiddels zo'n 130 preferred suppliers

Doelstellingen business partnerprogramma Thuiswinkel.org:

 • Het selecteren van belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van Thuiswinkel.org en business partners
 • Het stimuleren en/of initiëren van nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan verkopen op afstand
 • Weten met wie u zaken doet: duidelijke vermelding van identiteit, inschrijfnummer KvK en bereikbaarheid

Gegevens Yippie B.V.

Vestigingsadres: Johan Huizingalaan 763 A
  1066 VH AMSTERDAM
 
Postadres: Johan Huizingalaan 763 A
  1066 VH AMSTERDAM
 
Telefoonnummer: +31 (0)20 237 9555
E-mailadres:
Website: www.yippie.nl

Omschrijving activiteiten

Yippie! de deal maker
Yippie! helpt consumenten om deals te maken met winkels. Webshops èn fysieke winkels. En Yippie! helpt winkels om deals te maken met consumenten.

Missie
Yippie! wil de best mogelijke shopervaring realiseren voor kopers en verkopers. Yippie! verzorgt een transparante en naadloze interactie zodat kopers en verkopers samen tot de beste deal kunnen komen. Dat doet Yippie! met behulp van gratis applicaties als de browser add-on en de mobiele app.

Showrooming
Retailers maken zich zorgen over showrooming. Consumenten bezoeken fysieke winkels om producten te bekijken en advies te vragen maar ze kopen vervolgens online. Consumenten willen op hun beurt in een fysieke winkel weten of ze niet te veel betalen voor een product.

De oplossing
Met de Yippie! app kan een consument de barcode scannen van een product. Hij ziet dan direct de beste deals voor dat artikel. Tegelijkertijd geeft Yippie! de online én fysieke shops die dat product aanbieden de kans om - direct en automatisch - een persoonlijke deal voor te stellen aan de consument die het product scant. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke korting zijn of een snellere levering. Medio 2016 komen daar ook opties bij als een langere garantietermijn, extra accessoires, etc.

Via de mobiele app van Yippie! kunnen fysieke winkels een consument met een hoge koopintentie direct een persoonlijk aanbod doen terwijl deze een product scant in hun winkel of in de directe omgeving. Die consument ontvangt via Yippie! de persoonlijke aanbiedingen voor het product waar hij interesse in toont. Hij kiest uiteindelijk de deal die hem het meest aanspreekt.

De Yippie! app is een uniek platform dat directe interactie creëert tussen aanbieders en consumenten. Dit is een innovatie waarmee ook fysieke winkels zonder webshop direct kunnen concurreren met online shops.

Prijsvergelijkers
Webshops maken hoge kosten met het adverteren op prijsvergelijkers. Die hoge kosten worden doorberekend aan de consument. Daardoor blijft er weinig marge over voor scherpe deals.

De oplossing
Yippie! vraagt alleen een lage commissie bij een verkoop en rekent geen kosten voor impressies en kliks. Het geld dat webshops besparen op advertentiekosten kunnen ze gebruiken om een scherpe deal te maken met de consument.

Start met Yippie! en maak je eigen deals!

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/of diensten via internet, catalogus, post, etc. verkopen aan consumenten.

Klik hier voor meer informatie omtrent Thuiswinkel.org