Xolphin SSL Certificaten

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorieën: ICT & websites
Website: www.sslcertificaten.nl
E-mailadres:
Telefoonnummer: 088 7757750
Postadres: Postbus 88, 1800 AB, Alkmaar
Bezoekadres: Rogier van der Weydestraat 2, 1817 MJ, Alkmaar

Bestel nu je SSL certificaat met korting

Als nieuw Thuiswinkel lid is het gebruiken van een SSL certificaat verplicht. Ook is dit nodig om te voldoen aan de Europese AVG wetgeving en om browserwaarschuwingen te voorkomen. SSL beveiligt de verbinding tussen klanten en je webshop, zodat vertrouwelijke gegevens van bezoekers niet onderschept kunnen worden. Daarnaast kan de bezoeker door het SSL certificaat de identiteit van de organisatie achter een website controleren.

Er is een groot verschil tussen SSL certificaten zonder bedrijfsgegevens en certificaten met bedrijfsgegevens - deze laatste zorgen naast de veilige verbinding namelijk ook voor een identiteitsgarantie doordat de organisatie achter een webwinkel gecontroleerd wordt en zichtbaar is in het certificaat. Hierdoor zien je bezoekers snel wie de organisatie achter een webshop is, wat zorgt voor extra vertrouwen. Dit is juist voor startende webwinkels essentieel, omdat bezoekers huiverig kunnen zijn voor het bestellen bij een nog onbekende online aanbieder.

Tegenwoordig maken de meeste phishing websites gebruik van een certificaat zonder bedrijfsgegevens om de indruk van een legitieme website te wekken. Onderscheid je van de concurrentie en frauduleuze webwinkels en bescherm je bezoekers door een certificaat met bedrijfsgegevens aan te vragen. Als Thuiswinkel lid krijg je korting:

SSL certificaat met Uitgebreide Validatie

De beste optie voor commerciële websites - Met een EV SSL certificaat zien bezoekers je bedrijfsnaam via 1 klik in de adresbalk van de browser, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben - zorgt voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet. Als Thuiswinkel lid krijg een certificaat voor 2 jaar voor de prijs van 1 jaar: In plaats van € 165 betaal je lechts € 95 voor een 2-jarig certificaat met Uitgebreide Validatie van Sectigo.

SSL certificaat met Organisatie Validatie

De standaard voor alle zakelijke websites - de organisatie achter een website wordt gecheckt, en de bedrijfsgegevens opgenomen in het certificaat. De bedrijfsnaam is in dit geval niet direct zichtbaar voor bezoekers, wel kun je gebruikmaken van een herkenbaar trust logo dat de betrouwbare uitstraling verhoogt. Als Thuiswinkel lid krijg een certificaat voor 2 jaar voor de prijs van 1 jaar: In plaats van € 65 betaal je slechts € 35 voor een 2-jarig certificaat met Organisatie Validatie van Sectigo. 

Neem contact met ons op via sales@xolphin.nl om gebruik te maken van deze korting.

Wie is Xolphin?

Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in de Benelux staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Sectigo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte en DigiCert.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Als RA (Registratie Autoriteit) voor Sectigo is Xolphin uniek in Europa. Het in-house validatieteam valideert in 11 talen en levert EV certificaten al binnen een dag, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost. Bovendien is het aanvraagproces gemakkelijk online af te handelen.
KvK-nummer: 37101223
BTW-nummer: NL819448849B01
Business partner sinds: 19 feb 2015