Xolphin SSL Certificaten

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorie├źn: ICT & websites
Website: www.sslcertificaten.nl
E-mailadres:
Telefoonnummer: 088 7757750
Postadres: Postbus 88, 1800 AB, Alkmaar
Bezoekadres: Rogier van der Weydestraat 2, 1817 MJ, Alkmaar
Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in Nederland staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Comodo, GeoTrust, GlobalSign, Thawte en Symantec.

SSL beveiligt de verbinding tussen klant en webshop, zodat vertrouwelijke gegevens van bezoekers niet onderschept kunnen worden. Daarnaast kan de bezoeker door het SSL certificaat de identiteit van de organisatie achter een website controleren. Door de SSL certificaten met groene adresbalk zien bezoekers de bedrijfsnaam direct in de adresbalk, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

Met meer dan 20 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Xolphin voert de validatie van certificaten grotendeels zelfstandig uit. Hierdoor kan Xolphin de certificaten met groene adresbalk al binnen een dag uitgeven, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost.

KvK-nummer: 37101223
BTW-nummer: NL819448849B01