Xolphin SSL Certificaten

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorie├źn: ICT & websites
Website: www.sslcertificaten.nl
E-mailadres:
Telefoonnummer: 088 7757750
Postadres: Postbus 88, 1800 AB, Alkmaar
Bezoekadres: Rogier van der Weydestraat 2, 1817 MJ, Alkmaar
Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in de Benelux staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van certificaten van Sectigo (voorheen Comodo), GeoTrust, GlobalSign, Thawte en Symantec.

SSL beveiligt de verbinding tussen klant en webshop, zodat vertrouwelijke gegevens van bezoekers niet onderschept kunnen worden. Daarnaast kan de bezoeker door het SSL certificaat de identiteit van de organisatie achter een website controleren. Met een EV (extended validation) SSL certificaat zien  bezoekers de bedrijfsnaam via 1 klik in de adresbalk, waardoor ze meteen weten met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

Met meer dan 20 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Als RA (Registratie Autoriteit) voor Sectigo is Xolphin uniek in Europa. Het inhouse validatieteam validateert in 11 talen en levert EV certificaten al binnen een dag, wat normaal bij andere partijen meestal een week kost. Bovendien is het aanvraagproces gemakkelijk online af te handelen.

KvK-nummer: 37101223
BTW-nummer: NL819448849B01
Business partner sinds: 19 feb 2015