Business Partner
Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org verklaart hierbij dat:

Paycheckout

business partner is van de belangenvereniging Thuiswinkel.org


Paycheckout is een geregistreerd business partner van de belangenvereniging Thuiswinkel.org

Wat houdt het business partner programma van Thuiswinkel.org in:


Business partners zijn:
 • Ondernemingen die diensten of producten leveren aan webshops die lid zijn van Thuiswinkel.org
 • Dé preferred suppliers van de thuiswinkelbranche
 • Herkenbaar aan het business partner logo
 • Aantoonbaar betrokken zijn bij bedrijven die producten en diensten verkopen op afstand (internet)
 • Hebben succesvol de aanvraagprocedure doorlopen, d.w.z. de jaarrekening is goed gekeurd met het oog op continuiteit en professionaliteit. Ook moeten er positieve referenties afgegeven worden
 • Een business partner is geen lid van Thuiswinkel.org
 • Het business partnerprogramma telt inmiddels zo'n 130 preferred suppliers

Doelstellingen business partnerprogramma Thuiswinkel.org:

 • Het selecteren van belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners
 • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van Thuiswinkel.org en business partners
 • Het stimuleren en/of initiëren van nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan verkopen op afstand
 • Weten met wie u zaken doet: duidelijke vermelding van identiteit, inschrijfnummer KvK en bereikbaarheid

Gegevens Paycheckout

Vestigingsadres: Noorderhof 24
  5804 BV VENRAY
 
Postadres: Noorderhof 24
  5804 BV VENRAY
 
Telefoonnummer: 0478 517670
E-mailadres:
Website: www.paycheckout.nl

Omschrijving activiteiten

Online betalen is een vak apart, vooral op compliance & technisch gebied. Het is een speurtocht voor klanten om te komen tot een passende oplossing mede omdat iedere klant haar eigen wensen heeft. Dat lijkt lastig, terwijl het naar ons idee gemakkelijk is: Kies een partij die altijd de vraag en behoefte van de klant centraal stelt, dé oplossing in het betaalproces zo maakt, dat het exact voor jou past en ook met je meedenkt hoe het proces nog efficiënter, klantgerichter en automatischer kan!
      
Al ruim twintig jaar zijn de ondernemers van PayCheckout actief in het proces van transactie verwerking waarbij alles gericht is op de volledige order. PayCheckout is dan ook niet voor niets een Technical Payment Service Provider (T-PSP), dè technische partner voor compliant betalingen.

Onze dienstverlening bestaat enerzijds uit advies over online betalen en het verbeteren van de betaalprocessen, conversie en transactie inzage. Anderzijds het zo automatisch laten verlopen van de betaaltransacties waarbij de belangrijkste omliggende processen óók mee geautomatiseerd zijn, zodat je als klant géén work arounds meer hoeft te (laten) bouwen. Onze unieke transactie software handelt al uw online betalingen veilig, innovatief en goedkoop af. Dat betekent als vanzelfsprekend volledige responsive betaalpagina’s, tweede kans betalingen, fraude preventie tools, koppeling met uw boekhouding, een modern dashboard en uitgebreide rapportages. Daarnaast biedt PayCheckout haar klanten en partners direct inzicht in elke transactie-order door een uniek transactie-diagram, verwerking van retouren en refunds met één klik, optimale en unieke conversieanalyse in Google Analytics en toevoegen van een nieuwe betaalmethode met één klik.   
   
Heeft uw organisatie specifieke behoefte aan advies omtrent uw betaalproces, heeft u technische vragen, zoekt u een maatwerkoplossing of werkt uw organisatie gewoon graag samen met een vakbekwame technische partij, dan denken we graag met u mee. PayCheckout.com is dan ook méér dan een Payment Service Provider alleen. Zo realiseerden we al mooie oplossingen voor o.a. een landelijke hypotheek verstrekker en voor een online marketing bureau.

Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is de belangenvereniging voor bedrijven die producten en/of diensten via internet, catalogus, post, etc. verkopen.

Klik hier voor meer informatie omtrent Thuiswinkel.org