Logic4 B.V.

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorieën: ICT & websites en Software systemen
Website: www.logic4.nl
E-mailadres:
Telefoonnummer: 053 4361408
Postadres: Nijverheidstraat 3, 7511 JM, ENSCHEDE
Bezoekadres: Nijverheidstraat 3, 7511 JM, ENSCHEDE

Next level business software & e-commerce 

Succesvolle e-commerce heeft meer onderdelen dan alleen een webshop

Consumenten en bedrijven zijn altijd in beweging. Na het ontstaan en de explosieve groei van webwinkels vormde het online shoppen een bedreiging voor fysieke winkels. In de toekomst zullen offline en online elkaar steeds meer versterken; een goed uitgewerkte omni-channel strategie helpt bedrijven succesvol te zijn en te blijven.

Dé softwarespecialist voor fysieke en online winkels

Logic4 ziet deze ontwikkelingen ook - en heeft een pasklare oplossing! Al meer dan 18 jaar maken we next level business software en e-commerce oplossingen voor de groothandel, vakhandel en detailhandel. Wij leveren het totale omni-channel pakket voor zowel de webshop, fysieke winkel als backoffice.

Als officieel business partner van Thuiswinkel.org staat Logic4 garant voor hoge kwaliteit en continue innovatie. We take business to the next level!

Meer weten? Ga naar www.logic4.nl/ecommerce

Ontdek de alles-in-één oplossingen van Logic4

> Webshop Software as a Service
Een Logic4 webshop voldoet aan alle verwachtingen van uw B2B en/of B2C klanten; vindbaar, responsive, gebruiksvriendelijk, herkenbaar en snel. Shop is het meest innovatieve e-commerce platform, is gericht op een hoge conversie, en wordt continu kosteloos doorontwikkeld.

Ontdek Shop >
Bekijk de demo webshop >

>  ERP & CRM bedrijfssoftware
Beheer uw webshop(s) en fysieke winkels vanuit één centraal softwarepakket. Fisi is de modulaire totaaloplossing voor uw artikel- en voorraadbeheer, boekhouding, orders, inkoop, facturatie, e-mail, agenda en meer.

Ontdek Fisi >

> Realtime management dashboard
De slimme displays van Didi helpen u om realtime te monitoren wat er in uw webshop en organisatie speelt. Volg live zoekopdrachten van klanten, voeg artikelen toe aan het assortiment, en plaats direct orders bij uw leveranciers.

Ontdek Didi >

>  Innovatieve software op maat
Voor specifieke wensen die niet in één van onze bestaande oplossingen passen biedt Project uitkomst. De bestaande bouwstenen worden gecombineerd, uitgebreid, aangepast of gekoppeld tot effectief maatwerk dat volledig aansluit bij uw wensen.

Ontdek Project >KvK-nummer: 08121519
Business partner sinds: 16 feb 2016