Gamp ebiz

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorie├źn: Logistiek, distributie & fulfilment
Website: www.gampebiz.com
E-mailadres:
Telefoonnummer: 0545 721098
Postadres: Parallelweg 9, 7141 DL, GROENLO
Bezoekadres: Parallelweg 9, 7141 DL, GROENLO
Webshopeigenaar, stel je voor:
Jouw klant bestelt, het bedrag wordt bijgeschreven op de rekening van jouw bedrijf en de afwikkeling wordt deels of zelfs volledig uit handen genomen door een ervaren externe partij! Dat laatste is waar Gamp ebiz zich de afgelopen jaren in heeft gespecialiseerd.
Fulfilment voor webshops!

Waarom Gamp ebiz?
Gamp ebiz is een fulfilment partij, die van oorsprong is ontstaan uit een webshop. Wij weten daarom als geen ander wat er nodig is om jouw shop een succes te maken!

Voor wie is Gamp de juiste match?
Wij zijn er voor (startende) webshop-ondernemers die een assortiment hebben met kleine tot middelgrote producten verder verzend je tussen de 150 en 200.000 pakketten op jaarbasis. Onze dienstverlening helpt webshop ondernemers te blijven ondernemen en te groeien.Bij het runnen van een succesvolle webshop komt vaak meer kijken dan je van tevoren had kunnen bedenken. Met de groei van je bedrijf is het ook de bedoeling dat fulfilment zaken zoals voorraadbeheer, administratie, distributie en klantenservice professionaliseren en meegroeien. Wij begrijpen dat je als drukke ondernemer niet altijd zit te wachten op tijdrovende administratieve en logistieke zaken. Gamp ebiz heeft de know-how en capaciteit in huis om je een aantal zaken uit handen te nemen. Zo kan jij je focussen op de groei van je bedrijf en zorgen wij voor tevreden klanten die vaker terugkomen in jouw webwinkel.

Hoe pakken we dat aan?
Aan de hand van jouw wensen, wordt er bepaald in welke mate wij jou uit de brand kunnen helpen. Omdat we zelf als geen ander weten dat de stap naar fulfilment erg ingrijpend is, vinden we een persoonlijke benadering waarin echt wordt meegedacht met je eigen wensen en behoeften erg belangrijk! Dat is wat ons onderscheid!

Suiker of melk in de koffie?
De koffie staat klaar! Kom eens langs om de mogelijkheden voor jouw webshop te bespreken. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!


KvK-nummer: 56797079.7079
BTW-nummer: NL852306350B01