Ctac B.V.

is Business Partner van Thuiswinkel.org

Categorieën: Consultancy, ICT & websites, Software systemen en Loyaliteitsprogramma's
Website: www.ctac.nl
E-mailadres:
Telefoonnummer: 073 6920692
Postadres: Meerendonkweg 11, 5216 TZ, DEN BOSCH
Bezoekadres: Meerendonkweg 11, 5216 TZ, DEN BOSCH
Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen opereert Ctac op het snijvlak van business en ICT. Betrouwbaar, professioneel en ondernemend helpen we in doelgerichte teams de ambities van onze klanten in Nederland, België en Frankrijk waar te maken. Zo geven we in een vloeiend samenspel vaart aan de groei en ontwikkeling van onze klanten en Ctac. 

Ctac SAP Hybris Omnichannel Commerce is een nieuwe unit in de Benelux, met een uitgebreid assortiment software en services dat aan de specifieke wensen van onze klanten voldoet. Als SAP Hybris Service Gold Partner kennen wij de specifieke branches, begrijpen we het omnichannel proces en zijn we in staat deze te vertalen naar SAP Hybris oplossingen.
Bij Ctac SAP Hybris Omnichannel Commerce gaan business- en applicatie-consultancy hand in hand. Of het nu gaat om implementaties van SAP Hybris Omnichannel oplossingen, het beheer van SAP Hybris functionaliteit of het implementeren, beheren en hosten van SAP Hybris hardware-landschap, Ctac vormt één aanspreekpunt voor de totale business automatisering.

KvK-nummer: 34102528
Business partner sinds: 03 mrt 2016