Audiotranscripts van video's

Op deze pagina vind je de audiotranscripts van de video's op onze website, bedoeld voor blinde en slechtziende bezoekers.

Testimonial 1; Davy Agten; Klium

“Wij zijn vooral lid geworden, omdat de klanten erachter vroegen, dus we verkopen in Nederland en heel veel klanten zeiden tegen ons: "Als jullie geen Thuiswinkel Waarborg certificaat hebben, dan willen we gewoon niet bij jullie kopen." Dus zijn we heel snel lid geworden. Thuiswinkel heeft ons juridisch heel goed geholpen. Wij krijgen geregeld toch wel kleine probleempjes aan de hand, zoals iedere webshop in verband met retouren of bestellingen die niet aankomen. Als er per ongeluk eens een prijs eigenlijk niet goed staat op de site en er is toch een geschil met de klant, dan komt Thuiswinkel er altijd tussen en dat zorgt er eigenlijk bijna altijd voor dat zowel de webwinkel als de klant er toch goed uitkomen. Dat iedereen tevreden is.

Het voordeel van de Thuiswinkel Waarborg reviews zijn opnieuw herkenbaarheid, omdat het via Thuiswinkel Waarborg gaat, maar ook reviews over het algemeen voor een webshop, die zijn zeer goed. Je kan ze gebruiken in je Google AdWords campagnes, voor SEO en niet alleen de reviews over de winkel zelf, maar ook de productreviews werken ook heel goed. En dan zien we ook gewoon dat de conversie van die producten omhoog gaat. Ik raad andere webshops natuurlijk aan om lid te worden van Thuiswinkel. Het heeft alleen maar voordelen, naar betrouwbaarheid van de webshop en dat zorgt dan automatisch voor meer conversie, meer verkoop. Op alle gebieden eigenlijk gaat het beter dan.”

Thuiswinkel.org helpt je op weg met:

 • Meer conversie door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
 • Eerste hulp bij juridische vragen
 • Het goedkoopste reviewsysteem van Nederland
 • Internationaal vertrouwen met het Ecommerce Europe trustmark
 • Een groot netwerk van e-commerceprofessionals

Meer weten? Ga naar www.thuiswinkel.org/leden

Testimonial 2; Rineke van Doorn, All About Singles:

“Wij zijn zeven jaar geleden lid geworden van Thuiswinkel, omdat wij een online reisbureau zijn en ik wilde een stukje autoriteit uitstralen naar m’n klanten: een stuk betrouwbaarheid en daar leende Thuiswinkel Waarborg zich ideaal voor, omdat dat uitstraalt dat we een volwassen bedrijf zijn en betrouwbaar.

We zijn twee jaar geleden begonnen met de reviews van Thuiswinkel. Het was voor mij nieuw en wij hebben daar heel veel aan gehad. Het was eigenlijk een proef om ermee te beginnen, maar via de reviews vertellen de klanten ons wat ze willen, wat ze vinden dat er beter kan of anders kan. Ze geven ons gewoon hele goede feedback waar wij iets mee kunnen. Vooral ook met de ontwikkeling op onze website hebben we daar heel veel gebruik van gemaakt. Ik raad alle ondernemers aan die een online bedrijf hebben om lid te worden van Thuiswinkel Waarborg. Ik heb daar heel veel baat bij gehad, zeker ook voor juridisch advies en andere wetswijzigingen waar ik niet dagelijks mee bezig ben. Als ondernemer kan ik altijd terugvallen op Thuiswinkel. Ik voel me echt daardoor gesteund, terwijl ze geen deel uitmaken van mijn bedrijf. Ik vind het fantastisch!”

Thuiswinkel.org helpt je op weg met:

 • Meer conversie door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
 • Eerste hulp bij juridische vragen
 • Het goedkoopste reviewsysteem van Nederland
 • Internationaal vertrouwen met het Ecommerce Europe trustmark
 • Een groot netwerk van e-commerceprofessionals

Meer weten? Ga naar www.thuiswinkel.org/leden

Testimonial 3; Claudia van Zoeren - Helbers; fonQ

“Wij zijn lid geworden van Thuiswinkel.org, omdat het fijn is voor klanten om te weten dat er een partij is om op terug te vallen op het moment dat het mis zou lopen. Dat gebeurt gelukkig niet vaak, maar het kan een keer voorkomen. En daarnaast vinden wij het heel prettig om altijd een partij te hebben om even advies aan te kunnen vragen met name als er sprake is van een juridisch conflict of iets waar we met een klant niet uitkomen, dat we denken: "Goh, hoe kunnen we dit het beste oplossen?" Dan kunnen we altijd terecht bij Thuiswinkel.org en dat is heel fijn. En het is gewoon prettig om altijd op de hoogte gehouden te worden van eventuele veranderingen in wet- en regelgeving, dus het zorgt er eigenlijk gewoon voor dat je als ondernemer heel sterk staat. 
We hebben hulp gehad van Thuiswinkel.org toen wij een keer een discussie hadden met een klant. Hij had een stofzuiger bij ons besteld en die had zijn vloer beschadigd. En dat vonden wij natuurlijk heel vervelend, maar wij wisten niet zeker hoe het zat. Of wij aansprakelijk waren of dat de fabrikant aansprakelijk was en hoe we dat het beste op konden lossen. De juridische afdeling van Thuiswinkel.org heeft ons ontzettend goed geadviseerd en verder geholpen. En uiteindelijk hebben we het zowel voor ons als voor de klant naar tevredenheid op kunnen lossen, dus dat is heel fijn. Ik raad zeker aan om lid te worden van Thuiswinkel.org. Het maakt je betrouwbaarder voor je klanten die twijfelen of ze met jou zaken willen doen. Het is voor jezelf prettig om een partij te hebben, om wat ik al zei, op terug te kunnen vallenen je weet dat je altijd goed bezig bent, want je wordt één keer per jaar gecontroleerd om te kijken of je het nog goed doet en als dat niet zo is dan hoor je dat ook, dus je kunt er eigenlijk zeker van zijn dat je als e-commercespeler gewoon goed bezig bent en dat is heel prettig.”

Thuiswinkel.org helpt je op weg met:

 • Meer conversie door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk
 • Eerste hulp bij juridische vragen
 • Het goedkoopste reviewsysteem van Nederland
 • Internationaal vertrouwen met het Ecommerce Europe trustmark
 • Een groot netwerk van e-commerceprofessionals

Meer weten? Ga naar www.thuiswinkel.org/leden

Testimonial 4; Jettie van Mourik, KeenDelivery

“We zijn nu een jaar business partner en we zien wel duidelijk voordelen, omdat we natuurlijk helemaal in dezelfde branche opereren en we hadden al heel snel in de gaten dat als we de samenwerking met jullie opzochten, dat we daar gewoon voordelen uit konden halen en dat gaat het niet alleen om het sponsoren, naam, zichtbaar worden, maar ook gewoon echt de samenwerking opzoeken en dat hebben we het afgelopen jaar een aantal keer gedaan en dat bevalt tot nu toe heel goed. Een mooi voorbeeld van onze samenwerking is bijvoorbeeld het ontwikkelen van KeenStarterspakket, waardoor beginnende webshops een vliegende start kunnen maken. We hebben dus afgelopen jaar het Thuiswinkel Webinar georganiseerd. Nou, dat hebben we als heel erg positief ervaren, want wij konden webwinkels op deze maniermeer expertise geven over logistiek wat wij in huis hebben en op die manier hebben we ook gewoon nieuwe, goede contacten kunnen leggen en dat werkte dus van twee kanten heel positief, dus wij zagen dat als een hele mooie kans om de kennis op deze manier te delen.”

Thuiswinkel.org helpt je op weg met:

 • Het beste e-commerce netwerk van Nederland
 • Laatste trends, feiten en marktcijfers
 • Zichtbaarheid onder alle aangesloten webshops
 • Gratis (of korting) toegang tot evenementen
 • Exclusieve branding- en marketingmogelijkheden

Meer weten? Ga naar www.thuiswinkel.org/bedrijven/business-partners