Onderscheid je bedrijf met Thuiswinkel Zakelijk

Al meer dan 15 jaar is Thuiswinkel Waarborg hét keurmerk voor webwinkels. Consumenten willen weten met wie ze zaken doen, maar dat geldt natuurlijk ook voor de zakelijke markt. Daarom is vanaf nu het Thuiswinkel Waarborg voor de zakelijke markt verkrijgbaar: Thuiswinkel Zakelijk.

Logo Thuiswinkel Zakelijk

Verkoop jij ook al zakelijk?

Dan is dit keurmerk echt iets voor jou. Thuiswinkel Zakelijk is er voor groothandels, fabrikanten, leveranciers en webwinkels die (ook) zakelijk verkopen. Op afstand. Met dit keurmerk geef je vertrouwen aan je klanten. Het gemiddelde orderbedrag van zakelijke bestellingen ligt vaak een stuk hoger dan een consumentenaankoop. Des te meer reden voor klanten om zeker te weten dat ze met een betrouwbare partij zaken doen.

Thuiswinkel Zakelijk biedt jouw webshop de volgende voordelen

  • Bekendheid van Thuiswinkel is groot
  • Betrouwbaarheid dankzij uitgebreide certificering
  • Integriteit, dit keurmerk wordt uitgegeven zonder winstoogmerk
  • Deskundigheid, onze toetsen worden uitgevoerd door externe en onafhankelijke bureaus

Certificering

Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus onze leden moeten zich wel aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen onze leden een certificeringstraject en worden ze elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan. 

Meer dan een keurmerk

Thuiswinkel Zakelijk is onderdeel van het lidmaatschap van Thuiswinkel.org. Dat betekent dat je van alle voordelen geniet. Denk aan:

Wat kost het?

Thuiswinkel.org is een vereniging zonder winstoogmerk, waaraan je een jaarlijkse contributie betaalt. Daarnaast betaal je voor de certificering voor Thuiswinkel Zakelijk. De totale lidmaatschapskosten bedragen:

Inschrijfkosten: €75
Jaarlijkse certificeringskosten: vanaf €390
Contributie: op basis van vastgestelde contributieregeling

Interesse in Thuiswinkel Zakelijk?

Alle bedrijven die online producten verkopen aan andere bedrijven komen in aanmerking. Wil je ook gebruik maken van het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk?

Vul ons interesseformulier in of bel 0318 64 85 75. We helpen je graag verder!