Nathalie Entius, juridisch medewerker 

Nathalie Entius werkt zeven jaar bij Thuiswinkel.org, waarvan twee jaar op de juridische afdeling. Zij houdt zich bezig met algemene zaken binnen de afdeling, misbruik van het Thuiswinkel Waarborg-logo en onze algemene voorwaarden. Nathalie is een echte spin in het web die signaleert, controleert en processen optimaliseert.

Doordat Nathalie op verschillende afdelingen binnen Thuiswinkel.org heeft gewerkt, kent ze de organisatie door en door. Weet je niet precies wie je kan helpen met je vraag, dan weet Nathalie je moeiteloos te verwijzen naar de juiste persoon. Ze heeft zich de afgelopen jaren ingezet om het contact met de juridische afdeling zo effectief mogelijk te laten verlopen en vragen van leden zo snel mogelijk te (laten) beantwoorden.

Nathalie maakt er een sport van om misbruikers van ons logo zo effectief mogelijk aan te pakken. Ze schrijft de misbruikers aan om het logo snel te verwijderen en heeft contact met webbouwers en hosters om websites (indien nodig) offline te laten halen. Daarnaast heeft ze een direct linkje met de politie om frauduleuze websites aan te pakken.

Het juridisch team

Wil je meer weten over het juridisch team en wat ze voor jou kunnen betekenen? Bekijk de wet- en regelgeving pagina of neem contact op met de juridische afdeling van Thuiswinkel.org. We helpen je ook graag verder via