20 januari 2016
Locatie: Media Plaza Utrecht
Organisator:

Nieuwjaarsreceptie en ALV Thuiswinkel.org

Twee champagneglazen

Welke stap zet jij volgend jaar? Proost mee op een succesvol e-commercejaar!

Kom jij ook naar de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org op woensdag 20 januari 2016? Met ruim 600 gasten uit de e-commercebranche proosten we op een succesvol nieuw e-commercejaar en kijken we naar de toekomst. De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voor leden, business partners en genodigden.

Dit jaar sluit de Nieuwjaarsreceptie aan op de Webwinkel Vakdagen en in Media Plaza Utrecht. Zo kun je jouw bezoek aan de beurs afsluiten met een gezellige netwerkborrel en spetterende keynote. De Nieuwjaarsreceptie staat in het teken van nieuwe stappen. 

Wij zetten in 2016 onder andere grote stappen met de Thuiswinkel e-Academy. Welke stap zet jij? Laat je inspireren door de verrassende keynote Reynier van Bommel (Schoenfabriek van Bommel). Reynier zal spreken over het familiebedrijf, over offline versus online en de nieuwe (online) stappen die Van Bommel volgend jaar gaat nemen!

Kom ook naar de Nieuwjaarsreceptie en maak van 2016 een topjaar!

Meld je meteen aan!

Programma Nieuwjaarsreceptie

17.00 uur Ontvangst Nieuwjaarsreceptie
17.30 uur Welkom en speech Ed Nijpels, voorzitter Thuiswinkel.org
17:40 uur Keynote - Reynier van Bommel: Managen van het Toeval

De schoenen van Van Bommel zijn een begrip in Europa. Al meer dan 3 eeuwen staat de Nederlandse schoenmaker bekend om zijn vakmanschap. Van Bommel is een echt familie- bedrijf, geleid door Reynier, Floris en Pepijn van Bommel. 

Reynier is algemeen directeur van dit prachtige familiebedrijf en samen met zijn broers behoort hij tot de 9e generatie ondernemers. Reynier is ondernemer is in hart en nieren. ‘Ik ben bij veel bedrijven over de vloer geweest’, vertelt Reynier. ‘Ik zag hoe bedrijven zaken op een andere manier organiseerden dan wij. Daar heb ik erg veel profijt van gehad’.

Reynier zal natuurlijk spreken over het familiebedrijf, maar ook over de koers van Van Bommel, het bedrijfsbeleid en de rol van internet, het ondernemen in de schoenenbranche met al zijn uitdagingen, over het “laden” van merken en de keuze van kwaliteit. Kortom: een ondernemersverhaal in optima forma.

18.30 uur Hapje, drankje en netwerken met e-commerce vakgenoten 
20.00 uur Einde

Pasfoto Reynier van Bommel

Foto: Reynier van Bommel, Schoenfabriek van Bommel

Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie vindt de besloten ledenvergadering plaats. Onder voorzitterschap van Ed Nijpels informeren we onze leden over de financiële resultaten van de vereniging en geven we een update over onze activiteiten op het gebied van belangenbehartiging en onderzoek. 
15.00 uur Ontvangst 
15.30 uur Start Algemene Ledenvergadering
17.00 uur Einde

 

Aanmelden

Kom jij naar de Nieuwjaarsreceptie? Meld je aan en deel je aanmelding direct via Twitter.


Geef uw mening