Word Thuiswinkel Business Partner

Business partners van Thuiswinkel.org zijn bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commercebranche. Zij helpen e-commerce te excelleren!

We bieden twee business partnerprogramma’s aan: een klein pakket voor bedrijven t/m 10 medewerkers en een uitgebreid pakket. Beiden pakketten bieden aantoonbare waarde en exclusieve waarde die niet in geld uit te drukken is, zoals netwerken, branding en communicatie.

De voordelen van het business partnerschap

Business partner zijn van Thuiswinkel.org biedt diverse voordelen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Je kunt netwerken met dé webshops van Nederland tijdens diverse events waar je gratis of met korting toegang tot krijgt (o.a. Shopping Awards en Shopping Today).
  • Het vertrouwen kunnen winnen van (potentiële) klanten door gebruik te mogen maken van het Thuiswinkel Business Partner-logo, de exposure via de kanalen van Thuiswinkel.org.
  • Je blijft op de hoogte van de laatste feiten en cijfers door toegang tot onze brancheonderzoeken, de European B2C E-commerce Reports en de eCommerce Payment Monitor.
  • Exclusieve mogelijkheden tot sponsoring van events en het delen van je kennis en expertise met onze achterban.
  • Gebruik mogen maken van een gratis juridisch loket en verschillende tools waarmee je voldoet aan wet- en regelgeving, zoals de Thuiswinkel Privacytool.

Heb je interesse in het business partnerprogramma of wil je meer informatie? Bekijk de website of meld je direct aan!