Boek met 10% korting een stand op de Webwinkel Vakdagen!

Webwinkel Vakdagen 2015 stand van Thuiswinkel.org

Op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 vindt de 11e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. Ook dit jaar is Thuiswinkel.org weer partner van hèt e-commerce-event van de Benelux. Als voordeel van jouw business partnership ontvang je 10% korting op standruimte. Inmiddels is al 80% van de beschikbare stands verkocht. Reageer dus snel en zorg dat een van die laatste stands voor jou is! 

Ben je op zoek naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen? Word dan ook exposant op de Webwinkel Vakdagen! Na 10 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 10.789, volgt in 2017 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.  

Waarom deelnemen aan de Webwinkel Vakdagen?

  • Je ontmoet in 2 dagen ruim 10.000 e-commerceprofessionals en -organisaties die meer rendement willen halen uit hun online aanwezigheid
  • Een stand biedt je de mogelijkheid om jouw producten / diensten persoonlijk toe te lichten en te demonstreren
  • Je kunt jouw stand combineren met een inhoudelijke lezing, zodat je jouw kennis kunt delen met een groot publiek
  • Je vergroot je naamsbekendheid door te profiteren van de on- en offline mediacampagne rondom de Webwinkel Vakdagen
  • Het is een ideale gelegenheid om klanten te ontmoeten: je kunt jouw klanten uitnodigen zodat je in korte tijd veel klanten te woord kunt staan

Kortom, dé kans om jouw business te vergroten! 

Boek nu jouw stand met 10% korting

Als je nog een van de laatste standruimtes wilt boeken, reageer dan snel. Boek hier je stand en zet een vinkje op het aanmeldformulier bij ‘Wij zijn business partner van Thuiswinkel.org’. Je kunt ook direct contact opnemen met de salesafdeling van de Webwinkel Vakdagen via 0031 (0)40-2808409 of .