De Gouden Tips voor 2017

Een aantal nieuwe business partners geven jouw dé gouden tip voor 2017. Wil jij meer succes boeken in 2017? Check de tips en neem contact op met een van onze business partners.  

De tip van ...

... Logic4: Kies voor Webshop as a Service

Iedere keer opnieuw het wiel uitvinden en een webshop op maat met allerlei losse koppelingen laten bouwen is zonde! Kies in plaats daarvan voor een cloud-based e-commerceplatform met een stevig pakket aan basisfunctionaliteit en genoeg ruimte voor eigen content en lay-out. Zo’n Webshop as a Service garandeert dat je voor een vast bedrag per maand altijd met de nieuwste versie werkt en de meest moderne functionaliteit gebruikt. Logic4 helpt handelsorganisaties in het midden- en hoogsegment met een geïntegreerde totaaloplossing voor e-commerce en backoffice. Van PostNL-koppeling tot boekhouding en van omni-channel tot inkoopautomatisering. Check www.logic4.nl of kom naar de #WWV17!

... TextMaster: Lokalisatie voor internationaal succes

De hedendaagse digitale consument verwacht een persoonlijke benadering, die aansluit bij zijn of haar persoonlijke interesses en lokale cultuur. E-commercewebsites die de aandacht van een internationaal publiek willen trekken, en vertrouwen willen winnen van internationale klanten, moeten dus verder gaan dan letterlijke vertalingen. Lokalisatie is het sleutelwoord. Lokale uitdrukkingen, meeteenheden en culturele referenties horen hierbij. Belangrijk is dat jouw merkidentiteit bij dit lokalisatieproces niet verloren gaat. Wat je uitstraalt in Nederland, wil je immers ook buiten de landsgrenzen uitstralen. Geef je internationale klanten een lokale beleving en open de deur naar nieuwe markten! Kijk voor meer informatie op nl.textmaster.com

... Testbirds: Vraag naar feedback

Betrek actief jouw doelgroep bij de (door)ontwikkeling van je webshop of app. Vraag jouw eindgebruikers, klanten en bezoekers om feedback te geven over je online shop door met ze te crowdtesten. Werken alle functionaliteiten echt zoals deze moeten werken? Is het gebruiksvriendelijk en duidelijk genoeg? Op basis van de gegeven feedback optimaliseer je je webshop of app, zodat die zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van je doelgroep. Bovendien vergroot je zo de merkbeleving voor je klant en verhoog je de kans op retentie. Een win-winsituatie dus, die je in 2017 eenvoudig creëert met behulp van crowdtesting. Ga voor meer informatie naar Testbirds.com

... Jet Verzendt: Optimaliseer je logistieke check-out

Wil je meer halen uit je webshop? Ga dan in 2017 intensief aan de slag om je logistieke check-out te optimaliseren! Door het slim aanbieden van meerdere afleveropties verbetert namelijk je klanttevredenheid; de eerste succesvolle afleverpoging verhoogt aanzienlijk en de kans op een herhaalaankoop wordt vergroot! Jet Verzendt verbindt de verschillende afleveropties van vervoerders, waardoor webshops alle belangrijke bezorgmogelijkheden in de check out aan kunnen bieden: avond-, weekend- of tijdvakleveringen, Same Day Delivery of bij één van de 3000 Parcelshops. Kortom: wij zijn hét verzendplatform voor iedereen, overal!

... Increase: Maximaliseer je digitale rendement

Vaak zijn online ondernemers bijna obessief bezig om het rendement van digitale marketing kanalen, zoals AdWords, Facebook, SEO of affiliate marketing, tot achter de komma te optimaliseren. Steeds vaker blijkt echter dat vraag en aanbod niet meer goed genoeg op elkaar aansluiten. Biedt jouw website nog datgene waar de klant daadwerkelijk behoefte aan heeft? De gouden tip van Increase is dan ook: weet waar jouw doelgroep naar op zoek is en zorg dat jouw aanbod én functionaliteit daar perfect op aansluiten. Zo maximaliseer je in 2017 jouw digitale rendement het snelst.

... Slimster: Verstand van vergelijken

De beste deal: dat is waar zowel consument als bedrijf naar op zoek is. Vergelijkers zijn dan ook onmisbaar geworden om het overzicht te behouden in een overvloed aan aanbieders. Alle ‘vergelijkers’ worden vaak op één hoop gegooid. Bij Slimster hebben we echter verstand van wat we vergelijken en onze kennis delen we objectief met onze bezoekers. De bij ons aangesloten webshops ontvangen hierdoor een hogere kwaliteit bezoeker met een hoger rendement; bezoekers weten immers wat ze willen kopen. De gouden tip van Slimster voor 2017 is dan ook: analyseer en optimaliseer per vergelijker voor de beste deal.

... PayIBAN: Digitaal machtigen

Digitaal machtigen maakt alles makkelijker. Ook online betalen. PayIBAN maakt digitaal machtigen voor online retailers makkelijker. Stap in 2017 ook over op digitaal machtigen!

... LeaderSSL: SSL-certificaten van toonaangevende certificatie-autoriteiten

Bezoekersvertrouwen - gegarandeerde groei van uw webwinkel. Vanaf 2017 zal Chrome een waarschuwing weergeven voor alle winkels via HTTP. Dergelijke waarschuwingen leiden ertoe dat de omzet van webwinkels aanzienlijk daalt, want de helft van uw klanten gaat gewoon naar de concurrent die al SSL heeft geïnstalleerd. LeaderSSL, toonaangevend in de verkoop van SSL-certificaten, adviseert u uw webwinkel over te schakelen op SSL. Door het vergrote bezoekersvertrouwen zal de omzet stijgen. De gouden standaard voor onlineaanbieders - EV SSL-certificaat, met maximale zichtbare signalen: hangslotweergave en groene balk in de browser met de naam van de onderneming.

Meer weten van onze business partners? Bekijk de lijst en neem contact met ze op