Audiotranscripts van video's 

Op deze pagina vind je de audiotranscripts van de video's op onze website, bedoeld voor blinde en slechtziende bezoekers.

Testimonial 2; Hans Siebum; Salesupply

"Wij zagen al heel snel dat Thuiswinkel niet alleen een keurmerk is, maar meer een brancheorganisatie waar partners van ons en ook klanten bijeen worden gebracht en net zoals dit event waar we nu zijn, vele events per jaar verzorgd. Daarom zijn wij business partner.

Het voordeel is dat je e-commerce Nederland leert kennen en dat je niet alleen de partners leert kennen die daar in werken, maar ook daarin kennis kan delen en ook leads kan delen. Het business partnership raad ik aan aan bedrijven die in Nederland de e-commercemarkt willen leren kennen, die in contact willen komen met partners en met klanten en die gewoon alles willen weten over e-commerce, wat er op het gebied van e-commerce speelt in Nederland."

Thuiswinkel.org helpt je op weg met:

  • Het beste e-commerce netwerk van Nederland
  • Laatste trends, feiten en marktcijfers
  • Zichtbaarheid onder alle aangesloten webshops
  • Gratis (of korting) toegang tot evenementen
  • Exclusieve branding- en marketingmogelijkheden

Meer weten? Ga naar www.thuiswinkel.org/bedrijven/business-partners

Testimonial 3; Mark van den Berg, Mailplus:

“Ik ben Mark van den Berg en ik ben bij Mailplus en Blinker verantwoordelijk voor het marketingbeleid en het marketingkanaal en dat doe ik nu sinds een jaar. 
Mailplus is een emailmarketing service provider met zo’n 2700 klanten in de Benelux. Wij verkopen onze software onder een gelijknamige naam Mailplus en wij ontwikkelen die software geheel in eigen huis. Wij zijn business partner geworden van Thuiswinkel.org, omdat wij volledig achter de visie en filosofie van deze organisatie staan. Wij vinden het goed dat er een partij in Nederland is die het opneemt voor de Nederlandse e-commerce partijen en hun belangen behartigt.

Als marketeer kan ik niet ontkennen dat er nog meer voordelen zitten aan het business partnership van Thuiswinkel.org. We hebben toegang en exposure onder alle leden van Thuiswinkel.org, wat tenslotte toch ook onze klanten en potentiele klanten zijn en we kunnen netwerken met andere business partners. Bovendien zitten we bovenop de informatie en ontwikkelingen in de e-commerce branche.

Sinds eind vorig jaar maken wij gebruik van het gratis business review systeem van Thuiswinkel.org, hiermee kunnen onze klanten ons beoordelen en kunnen wij aan de markt laten zien hoe wij ervoor staan. Bovendien geeft het belangrijke feedback voor ons waarmee we onze producten en diensten kunnen verbeteren.”

Word ook business partner van Thuiswinkel.org!

Voordelen:

  • Vertrouwen van klanten
  • Exclusieve toegang tot netwerkbijeenkomsten van Thuiswinkel.org
  • E-commerce onderzoeken en rapporten
  • Thuiswinkel Business Partner Reviews

Kijk voor meer informatie op www.thuiswinkel.org