Anderen over het business partnership 

Thuiswinkel.org heeft een grote achterban, bestaande uit leden, business partners en andere e-commerceprofessionals. Ben jij benieuwd naar hun mening over onze vereniging en het business partnership? Bekijk hier de ervaringen van enkele Thuiswinkel business partners.

Jettie van Mourik, KeenDelivery: 

"We zijn nu een jaar business partner en we zien duidelijk voordelen. Het gaat niet alleen om het sponsoren, naam en zichtbaar worden, maar ook echt de samenwerking opzoeken. Dat bevalt heel goed." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube

Hans Siebum, Salesupply: 

"Wij zagen al heel snel dat Thuiswinkel niet alleen een keurmerk is, maar meer een organisatie waar partners en klanten bijeen worden gebracht. Het voordeel is dat je e-commerce Nederland leert kennen en leads en kennis kunt delen." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube

Mark van den Berg, Mailplus: 

"Wij zijn business partner geworden van Thuiswinkel.org, omdat wij volledig achter de visie en filosofie van deze organisatie staan. Wij vinden het goed dat er een partij in Nederland is die het opneemt voor de Nederlandse e-commerce partijen en hun belangen behartigt." (audiotranscript) (Download video als .mp4 en ondertiteling als .srt)

Bekijk de video op YouTube