Business partners

Business partners van Thuiswinkel.org zijn bedrijven die samen met ons werken aan een sterke en gezonde e-commerce branche. Zij helpen e-commerce te excelleren!

Actueel: Corona en e-commerce, meer info en FAQ's > 

We hebben twee partner programma's: het uitgebreide pakket 1 en pakket 2 voor bedrijven t/m 10 medewerkers. Benieuwd welke bedrijven op dit moment aangesloten zijn? Bekijk onze business partnerlijst. Ben je al business partner van Thuiswinkel.org. Via mijn account heb je toegang tot al je gegevens.

Business partner pakket I

Business partner pakket I is een pakket voor toeleveranciers in de e-commercemarkt met aantoonbare waarde. Daarnaast biedt het pakket belangrijke en exclusieve waardes die niet in geld is uit te drukken. Bijvoorbeeld in de vorm van netwerken, branding en communicatie.

Bekijk hier alle voordelen van pakket I >

Business partner pakket II

Business partner pakket II is alléén voor toeleveranciers in de e-commercemarkt met minder dan 11 medewerkers. Het pakket heeft aantoonbare waarde en biedt belangrijke exclusieve waarde die niet in geld is uit te drukken. Bijvoorbeeld in de vorm van contact met onze leden, branding en communicatie.

Bekijk hier alle voordelen van pakket II >

Business partner worden

Wil jij netwerken met de beste webshops van Nederland? Of vertrouwen winnen van (potentiële) klanten? Lees meer over de inhoud en voordelen van onze business partnerprogramma's.

Meer informatie >


 

Business partnerlijst

ToetsenbordBenieuwd welke bedrijven op dit moment aangesloten zijn? Zoek een betrouwbare partner die je kan helpen met jouw webwinkel.

Business Partner zoeken >